Finalisterne til årets Produktpris

Finalisterne til årets Produktpris

I år var der tæt opløb, da dommerne udvalgte efter smag, udseende og ikke mindst originalitet. Og der var både kommunale storkøkkener, restauranter, vildtslagterier og klassiske slagtere fra hele landet med i den timelange smagning.

De udpegede finalister inviteres til finalen og kåringen, som finder sted i forbindelse med Årets Vildtret 2018 søndag den 4. november på Mommark Handelskostskole på Als. Finalisterne har her mulighed for at præsentere produkterne for de besøgende samt give en lille smagsprøve på deres produkter. Finalisternes produkter og retter vil blive offentliggjort i forskellige medier. Finalisterne vil samtidig blive inviteret til at præsentere deres produkter ved et særarrangement for Danske Madpublicister.

Finalister 2018

1. Vildsvinespegepølse, Torpegaard Slagterbutik i Skævinge
2. Vildtspegepølse med vesterhavsost og mandler, Slagteren i Højslev
3. Jægerens skræk: Vildtgrillpølse med ramsløg, Slagteren i Højslev
4. Rådyrsylte, Slagteren i Højslev
5. Krondyrsnack med basilikum og tomat, Slagter Sørensen & Co., Videbæk
6. Vildsvinesnack med hvidløg, Slagter Jacob i Kalundborg
7. Vildmedister, Byens Køkken i Odense
8. Vildtterrine med Frederiksdal Rancio, Restaurant GonzarleFeilberg, Nakskov
9. Saltet og røget gråandebryst, Restaurant GonzalezFeilberg, Nakskov
10. Brunchpølse med krondyr, Vedersø Vildt, Ulfborg
11. Krondyrspegepølse med løg, Vedersø Vildt, Ulfborg
12. Vildtspegepølse med fennikel, Røgeriet Egtved
13. Røget krondyrkølle, Røgeriet Egtved
14. Vildt-ringridder med 8 krydderier, Røgeriet Egtved
15. Vildtspegesnack lagret i 6 mdr. med trøffel, Røgeriet Egtved