Opskrift: Krikænder ved Brace

Opskrift: Krikænder ved Brace

3. pladsen ved Årets Vildtret 2018 gik til Brace. Her finder du opskriften.

Se 1. pladsen “Kronkalvefilet med braiserede kronkalveribben og kålpakke med æble og selleri” | Se 2. pladsen “Kronhjort Wellington”

Nicola’s Inspiration

Vi fik idéen til retten straks vi så ingredienserne.

Vi besluttede at bruge krikænderne pga. deres uforlignelige møre kød og deres umådelige velsmag.

Krikænderne blev glaseret med en reduktion af æblecider og calvados, og derefter grillet.

Vi serverede krikænderne med en creme lavet af lokale æbler og løvstikkeolie. Æblerne gav retten friskhed og løvstikkeolien bidrog med dens kraftfulde smag.

Som sideret brugte vi knoldselleri, som vi udhulede og fyldte med en hasselnøddecreme for fedme kombineret med ristet pastinak og peberrod.