Om kokkekonkurrencen

Om kokkekonkurrencen

Årets Vildtret er en klassisk kokkedyst, der flytter rundt i landet, alt efter hvor vildtet og de gode lokale råvarer findes. I 2016 var det Lollands fede jorder og rige vildtbestand, der gjorde Årets Vildtret til en stor og velbesøgt begivenhed. I 2017 rykkede Årets Vildtret til Samsø, hvor deltagerne fik fornøjelsen af at arbejde med vildt fra de samske jagtmarker og råvarer fra ’Danmarks Køkkenhave’.

I 2018 afholdes finalen i Årets Vildtret på Als, nærmere bestemt på Mommark Handelskostskole, Mommarkvej 372, 6470 Sydals søndag den 4. november 2018 kl. 11:00 – 17:00 hvor det er det sønderjyske vildt og andre gode lokale råvarer, der spiller hovedrollen i konkurrencen.

Årets Vildtret arrangeres for 8. gang af Vildt Gastronomi. Kokkekonkurrencen afvikles i 2018 i tæt samarbejde med Dansk Ø-ferie og Destination Sønderjylland.