Vinderretten 2018

Vinderretten 2018

Det blev Musikkens Spisehus, Aalborg, der tog førstepladsen med deres kronkalv, spareribs glaseret med Gråstenæble-juice, fladbrød med sort byg fra Skærtoft Mølle, meget skarpt forfulgt a Restaurant Uformel, København og Restaurant Brace, København, der med henholdsvis tog 2. og 3. pladsen.

De tre vindere (1., 2. og 3. plads) 2018 

Læs hele pressemeddelelsen her.

 

Opskrifter

1. plads: Kronkalvefilet med braiserede kronkalveribben og kålpakke med æble og selleri v/ Musikkens Spisehus

Se opskriften

2. plads: Kronhjort Wellington v/ Uformel

Se opskriften

3. plads: Krikænder v/ Brace

Se opskriften

 

Produktprisen 2018

Ved Årets Vildtret 2018 uddeles også priser for årets vildtprodukt. Læs mere om det her